Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب جهان ساز، رئیس سازمان چای در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضع خرید تضمینی برگ سبز چای اظهار کرد: براساس آخرین آمار ۵۷ هزار تن برگ سبز چای با ارزش بالغ بر ۱۹۴ میلیارد تومان از چایکاران ۲ استان گیلان و مازندران خریداری شده است.

وی از پرداخت ۷۰ درصد مطالبات چایکاران خبر داد و گفت: تاکنون ۱۱۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از بهای برگ سبز چای مربوط به قدرالسهم دولت و کارخانه‌های چای سازی پرداخت شده است و مابقی به مرور به حساب چایکاران واریز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهان ساز از رشد ۱۰ درصدی تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: از مجموع بهای برگ سبز خریداری شده ۱۲ هزار تن چای خشک استحصال شده که در صورت استمرار شرایط مساعد اقلیمی پیش بینی می‌شود که تولید چای خشک به ۲۷ هزار تن برسد.

بیشتر بخوانید: خرید تضمینی برگ سبز چای از ۵۱ هزار تن فراتر رفت/ رشد ۱۷ درصدی تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل

رئیس سازمان چای با اشاره به اینکه عمده چای چین بهاره از کیفیت بالایی برخوردار است، بیان کرد: با توجه به شرایط مساعد اقلیمی ۸۴ درصد برگ سبز خریداری شده درجه یک و مابقی درجه ۲ است.

وی با بیان اینکه میزان تولید برگ سبز چای به شرایط اقلیمی بستگی دارد، گفت: با استمرار شرایط مساعد اقلیمی و بارش‌های تابستانه پیش بینی می‌شود که تا پایان فصل برداشت، میزان تولید برگ سبز چای به ۱۱۵ تا ۱۲۰ هزار تن برسد.

جهان ساز سطح زیر کشت باغات فعال کشور را ۲۵ هزار هکتار اعلام کرد و گفت: برای تمامی این باغات و چایکاران دفترچه چایکاری صادر شده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه مشکلی در فروش چای تولیدی نداریم، بیان کرد: با توجه به کیفیت چای تولیدی و رقابت فروش چای داخل با خارجی، خرید و فروش چای رونق گرفته است به طوریکه کارخانه‌ها در فروش چای مشکلی ندارند.

جهان ساز سرانه مصرف چای را کمتر از ۹۰ هزار تن اعلام کرد و گفت: سال گذشته ۲۵ هزارتن چای خشک در کشور تولید و برای تامین مابقی نیاز کشور رقمی حدود ۶۲ هزار تن چای وارد  شد.

وی در پایان اختصاص ارز نیما به واردات را عاملی مهم در منتفی شدن قاچاق و منطقی شدن واردات چای دانست و افزود: بنابر آمار گمرک، میزان واردات در فروردین نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش و صادرات چای به سبب ازدیاد تقاضا برای خرید چای داخل کاهش یافته است.

انتهای پیام/

اختصاص ارز نیما به واردات، بساط قاچاق را بر چید

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی چایکاران صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۵۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی

استاندار زنجان گفت: پاداش افزایش تولید به کارگران واحدهای تولیدی باید پرداخت شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، محسن افشارچی امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ با بیان اینکه این کارگران هستند که چرخ تولید را می‌چرخانند و در حقیقت کارگران افسران جنگ اقتصادی هستند، اظهار کرد: موضوعاتی همانند سخت و زیان‌آور بودن باید به صورت ویژه در دستور کار دستگاه‌های ذیربط قرار گیرد.

وی ادامه داد: متأسفانه برخی مشکلاتی که به‌راحتی می‌تواند حل شود به دلیل بی تدبیری سبب ادامه دار بودن مشکل کارگران می‌شود.

استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت پیگیری مطالبات کارگران تاکید کرد و افزود: طبقه بندی مشاغل یکی از این موارد است که باید اجرای آن در واحدهای تولیدی راستی آزمایی شود.

افشارچی بر لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی اشاره کرد و ادامه داد: موضوع بهره‌وری هم باید مورد توجه باشد و رویکرد ما این است هر واحدی که بتواند اتفاق خاصی را در حوزه بهره‌وری و توجه به کارگران رقم بزند، در اولویت گره گشایی از مشکلات و مسائل قرار داده شود.

استاندار زنجان با بیان اینکه نباید سودآوری تولید از محل سوبسیدهای انرژی باشد، خاطرنشان کرد: تحقق این موضوع باید از محل بهره‌وری رقم بخورد.

وی با اشاره به اینکه مشکلات کارگران آشنا هستم و در یک هفته اخیر هم در دیدار با کارگران با مشکلات آن‌ها بیشتر آشنا شدم، اضافه کرد: متأسفانه برخی مشکلاتی که به‌راحتی می‌تواند حل شود به دلیل نبود تدبیر ادامه‌دار می‌شود.

کد خبر 750128

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • آغاز گل چینی از گلستان های گل محمدی اردستان
  • افزایش هفت درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • افزایش ۷ درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • خلجی: بانی اصلی تورم ۶۰ درصدی مدعی تورم شده است