Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، دمنوش‌ها امروزه مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفته‌اند و در انواع و اقسام طعم‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند و برای تمدد اعصاب، فشارخون،کاهش وزن و... توصیه می‌شوند.

مریم محمودی، متخصص تغذیه و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پاسخ به این پرسش که «آیا مصرف دمنوش‌ها در کاهش وزن و چربی بدن مفید است؟»، اظهار داشت: شواهد علمی در این خصوص داریم؛ برای نمونه درباره  چای سبز و چای اولانگ و اینکه سوخت و ساز پایه را افزایش داده، باعث فعال شدن برخی آنزیم‌ها شده و در نهایت افزایش سوخت و ساز چربی‌ها را باعث می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: بعضی مواد خاص هستند؛ مانند دارچین و زنجبیل که اینها ممکن است ساخت و سوز بدن را افزایش دهند؛ البته به این بستگی دارد که منبع دمنوش از کجا باشد، کجا تولید و چه استانداردها و مجوزهایی داشته باشد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه نباید صرفا با تبلیغات نسبت به خرید دمنوش‌ها اقدام کنیم، خاطرنشان کرد: البته هر دمنوشی را نمی‌توان مصرف کرد؛چراکه می‌تواند عارضه به همراه داشته باشد.

محمودی اضافه کرد: برای نمونه همین چای سبز برای برخی افراد باعث افت شدید فشار خون می‌شود؛‌چراکه قند خون را پایین می‌آورد؛ در نتیجه می‌توان از این ماده استفاده درمانی کرد و هم می‌تواند عارضه به دنبال داشته باشد.

وی تصریح کرد:حتماً با توجه به شرایط فرد، متخصص تغذیه باید نوع و میزان مصرف دمنوش را برای فرد تعیین کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: چای سبز دمنوش دمنوش گیاهی متخصص تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۲۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D

 

به گزارش تابناک، برای رشد و تکامل عضلات وجود سطح کافی از ویتامین D اهمیت دارد. نبود مقادیر لازم از ویتامین D در بدن می تواند منجر به ضعیفی شود که فرد را مستعد ابتلا به بیماری، شکنندگی استخوان ها و سایر مشکلات جسمی دیگر می‌کند.

به گزارش روزنامه تایمزآو ایندیا، اما این پرسش مطرح است که وقتی سطح ویتامین D در بدن از میزان طبیعی خود فراتر رود چه اتفاقی می‌افتد؟

افزایش سطح کلسیم خون: از آنجایی‌که ویتامین D نقش کلیدی در جذب کلسیم دارد، سطح بالای این ویتامین به طور خودکار منجر به افزایش سطح کلسیم در بدن می شود. سطح بالای کلسیم با علائمی مانند ناراحتی گوارشی مانند حالت تهوع، یبوست و درد معده نشان داده می شود. سرگیجه، توهم، بی اشتهایی، سنگ کلیه، فشار خون بالا، کم آبی بدن و ناهنجاری های قلبی از دیگر علائم بالا بودن سطح کلسیم به حساب می آیند.

تغییر وضعیت روانی: از آنجایی‌که بالا بودن سطح کلسیم پیامد مستقیم وجود سطح بالایی از ویتامین D است، می تواند به تغییر وضعیت ذهنی و روانی منجر شود که با حالت گیجی، روان پریشی و افسردگی خود را نشان می‌دهد.

مشکلات کلیوی: مسمومیت با ویتامین D می تواند منجر به آسیب کلیه یا گاهی اوقات نارسایی آن شود. بالا رفتن سطح کلسیم ناشی از افزایش سطح ویتامین D منجر به از دست دادن آب بدن از طریق تکرر ادرار و انباشت کلسیم در کلیه ها می شود.

مشکلات گوارشی: علائمی مانند تهوع، استفراغ، یبوست، اسهال و کم اشتهایی همگی از پیامدهای افزایش سطح کلسیم خون هستند و این علائم ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. داشتن علائم گوارشی نشانه مسمومیت احتمالی ویتامین D است.

دیگر خبرها

  • متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • واریزی مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی ۳ برابر شد
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • آغاز برداشت گل گاوزبان اشکو در نکا