Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-05@09:35:19 GMT

چگونه سوخت و ساز بدن خود را افزایش دهیم؟

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۲۴۰۳۰

در این مطلب روش‌هایی برای افزایش سوخت و ساز بدنتان به شما ارائه شده است.

به گزارش شریان نیوز،متابولیسم یا سوخت و ساز، اصطلاحی است که تمام واکنش‌های شیمیایی بدن را توصیف می‌کند. این واکنش‌های شیمیایی، بدن و عملکرد بدن شما را زنده نگه می‌دارند. با این حال، کلمه متابولیسم اغلب با میزان متابولیک یا تعداد کالری‌هایی که می‌سوزانید قابل توصیف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچه نرخ متابولیسم بالاتر باشد، کالری بیشتری می‌سوزانید و کاهش وزن شما آسان‌تر است.

متابولیسم بالا می‌تواند به شما انرژی بخشد و باعث شود احساس بهتری داشته باشید. در ادامه روش‌هایی برای افزایش سوخت و ساز بدنتان به شما ارائه شده است:

در هر وعده غذایی مقدار زیادی پروتئین میل کنید
خوردن غذا می‌تواند سوخت و ساز بدن شما را برای چند ساعت افزایش دهد. به این حالت، اثر ترمیک غذا گفته می‌شود. این موضوع ناشی از کالری اضافی لازم برای هضم، جذب و پردازش مواد مغذی موجود در وعده غذایی شماست. پروتئین باعث بیشترین افزایش چنین واکنشی می‌شود. این موضوع، متابولیسم شما را ۱۵ تا ۳۰ ٪ افزایش می‌دهد. خوردن پروتئین بیشتر همچنین می‌تواند افت متابولیسم را که اغلب با از دست دادن چربی همراه است، کاهش دهد.

آب بیشتری بنوشید
افرادی که به جای نوشیدنی‌های قندی، آب می‌نوشند، در از دست دادن وزن و دفع آن موفق‌تر عمل می‌کنند. دلیل این امر آن است که نوشیدنی‌های قندی حاوی کالری هستند، بنابراین جایگزینی آن‌ها با آب به طور خودکار باعث کاهش کالری‌های بدن شما می‌شود. با این حال، نوشیدن آب همچنین ممکن است به طور موقت متابولیسم شما را سرعت بخشد. مطالعات نشان داده اند که نوشیدن ۱۷ اونس (۰/۵ لیتر) آب سوخت و ساز بدن را در حالت استراحت ۱۰ تا ۳۰ درصد و به مدت حدود یک ساعت افزایش می‌دهد. در صورت نوشیدن آب سرد، این اثر کالری سوزی ممکن است حتی بیشتر باشد، زیرا بدن شما از انرژی لازم برای گرم کردن آن تا دمای بدن را استفاده می‌کند.

بیشتر بایستید
نشستن بیش از حد برای سلامتی شما بد است. پژوهشگران حتی آن را "سیگار کشیدن جدید" خوانده اند. این موضوع تا حدودی به این دلیل است که افراد در حین نشستن طولانی مدت کمتری می‌سوزانند. این امر می‌تواند منجر به افزایش وزن شود. در حقیقت، در مقایسه با نشستن، یک بعد از ظهر ایستادن در محل کار می‌تواند ۱۷۴ کالری اضافی را بسوزاند.

چای سبز یا چای اولونگ بنوشید
چای سبز و چای اولونگ سوخت و ساز بدن را ۵-۵ ٪ افزایش می‌دهند. این چای‌ها به تبدیل برخی از چربی‌های ذخیره شده در بدن به اسید‌های چرب کمک می‌کنند، که ممکن است چربی سوزی را بین ۱۰ تا ۱۷ ٪ افزایش دهد. از آنجا که این چای‌ها کالری کمی دارند، نوشیدن این چای‌ها برای کاهش وزن و همچنین برای حفظ وزن مفیدند.

غذا‌های تند بخورید
فلفل حاوی کپسایسین یعنی ماده‌ای است که می‌تواند متابولیسم شما را تقویت کند. با این حال، بسیاری از مردم نمی‌توانند این ادویه‌ها را در دوز‌های مورد نیاز برای تأثیرگذاری، تحمل کنند. یک مطالعه از کپسایسین، با دوز‌های قابل قبول، پیش بینی کرد که خوردن فلفل حدود ۱۰ کالری اضافی در هر وعده غذایی را می‌سوزاند. خوردن غذا‌های تند می‌تواند برای تقویت متابولیسم شما مفید باشد و به شما در حفظ وزن سالم کمک کند.

منبع: شریان

کلیدواژه: سوخت و ساز بدن متابولیسم شما بدن شما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۴۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین

مهرداد عباد عضو اتاق بازرگانی در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین و راه کار برون رفت از این معضل گفت: کشور ما هم اکنون در چند جبهه «بنزین، گاز و برق» با ناترازی انرژی رو به رو است. این ناترازی به چند عامل برمی گردد که یکی از این عوامل عدم سرمایه گذاری خودروسازان در تحقیق و توسعه برای ورود تکنولوژی‌های جدید به صنعت خودروسازی و مهمتر از آن عدم سرمایه گذاری دولت بر روی متنوع کردن سبد سوخت است.

عباد در ادامه بیان کرد: ما چند پژوهشگاه داریم که در ارتباط با صنعت نفت و گاز و تکنولوژی خودروها کار می‌کنند و تحقیقات خوبی هم داشته اند اما متأسفانه از آنها استفاده‌ای که باید نشده است.

این عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی افزود: متأسفانه در چند ۱۰ سال اخیر بودجه‌های آنها به شدت پایین آمده است ولی با این وجود کارهای تحقیقاتی زیادی در این پژوهشگاه‌ها انجام شده که همچنان خاک می‌خورد. در این پژوهشگاه‌ها به خیلی از تکنولوژی‌های روز دنیا برای تولید خودروهای با تکنولوژی پیشرفته به صورت آزمایشگاهی دست پیدا کرده ایم، می‌توانیم تولید خودروهای پاک و سبز را هم در دستور کار داشته باشیم تا سبد سوخت ما متنوع شود ولی متأسفانه به این سمت و سو سوق پیدا نکرده ایم.

عباد گفت: ما متأسفانه برنامه ریزی خوبی در چند ۱۰ سال اخیر برای سرمایه گذاری در سبد سوخت نداشته ایم و هرازگاهی به واسطه معروف شدن یک کار در برخی حوزه‌ها سرمایه گذاری می‌کردیم که خیلی هم تأثیر گذار نبود. در حالی که در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد سبد سوخت ما وابسته به بنزین است کشورهای نه چندان توسعه یافته از سوخت‌های دیگر برای تردد وسایل نقلیه خود استفاده می‌کنند.

عباد خاطرنشان کرد: از سوی دیگر قدیمی تر شدن تجهیزات این پالایشگاه‌ها و تجهیزات سر چاهی و همچنین قدیمی شدن مخازن نفت و گاز باعث شده که عملاً راندمان تولید بنزین پایین بیاید.

عضو کمیسیون بهبود محیط کسب و کار اتاق تهران توضیح داد: در کشور نیاز داریم که از خودروهای جدید و با تکنولوژی روز دنیا استفاده کنیم ولی متأسفانه همچنان از خودروهای بی کیفیت استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: ما زمانی حدود ۵ تا ۱۰ سال پیش تصورمان این بود که بنزین، گاز و نفت همیشه به اندازه کافی در دسترس هست، در آن زمان هنوز با این مشکلات سیستمی رو به رو نبودیم. در حال حاضر نیاز به اصلاح در صنعت ساخت خودروها داریم تا بتوانیم راندمان مصرف بنزین را پایین بیاوریم و در نتیجه با ناترازی بنزین مقابله کنیم.

کد خبر 6096856 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟
  • بالاخره دل یوفا برای نیمکت‌نشین‌ها سوخت!
  • ماته؛ چای گیاهی محبوب فوتبالیست‌ها که لاغرتان می‌کند!
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد
  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟
  • حد کم کردن وزن کجاست؟ نگاهی به شیوه‌های مرسوم در کاهش و تثبیت وزن
  • (ویدئو) خانه‌های چوبی امام‌زاده ابراهیم شفت در آتش سوخت