Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بناب، محمدباقر ولایی امروز در اولین جلسه کار گروه مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز شهرستان بناب اظهار داشت: قانون شهرداری مربوط به 70 سال پیش است که خلاءهایی در آن وجود دارد که باید اصلاح شوند.

وی اضافه کرد: متأسفانه شهرداری بناب در برنامه‌ریزی و ترسیم جامع شهری بناب هیچ نقشی ندارد و این کار توسط راه و شهرسازی انجام می‌شود و از این رو نیازهای شهری بناب در این طرح پیش‌بینی نشده است و مشکلات ساخت و ساز از این ناحیه نشأت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای اسلامی شهر بناب همچنین با اشاره به ساخت و ساز 20 واحد مسکونی در حاشیه رودخانه«قوبی چای» از دیزج جنوبی تا میدان بسیج اظهار کرد: قوبی چای یکی از مهم‌ترین رودخانه‌های شهرستان در داخل شهر بناب است و حجم بالایی از آب‌های سطحی شهر از طریق این رودخانه جمع‌آوری می‌شود.

ولایی تأکید کرد: قطعاً ساخت و ساز در حاشیه رودخانه قوبی‌چای می‌تواند پیامدهای ناگواری برای بناب داشته باشد.

گزارش فارس حاکی است، شهرستان 150 هزار نفری بناب در 110 کیلومتری جنوب تبریز مرکز استان آذربایجان شرقی واقع شده و شهر بناب با توجه به مهاجرپذیر بودن آن و رشد بالای جمعیتی نیازمند توسعه و برنامه ریزی شهری است تا بدین طریق بتوان ضمن ایجاد امکانات ساخت و ساز قانونی برای مردم، نیازهای اساسی مبلمان شهری را برای رفاه شهروندان تأمین و تدارک دید.

از طرفی برنامه ریزی شهری نیازمند ابلاغ طرح جامع شهر است که با گذشت بیش از 10 سال هنوز این طرح تصویب و ابلاغ نشده و هرگونه تأخیر در ابلاغ طرح جامع وضعیت اداره شهر را برای شهرداری و سایر نهادها و ادارات خدمات رسان بغرنج‌تر می‌کند.

انتهای پیام/60004

منبع: فارس

کلیدواژه: چای واحد مسکونی طرح جامع بناب محمدباقر ولایی رئیس شورای شهر بناب تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز طرح جامع شهری حاشیه نشینی آذربایجان رودخانه شهر بناب ساخت و ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۳۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت‌دیدگان خواستار نقشه‌برداری پلاک به پلاک هستند/ آواربرداری پس از تعیین حدود اربعه

ایسنا/گیلان مدیرکل بنیاد مسکن گیلان بیان کرد: ماشین آلات بنیاد مسکن در منطقه مستقر بوده و به زودی آواربرداری را آغاز خواهیم کرد؛ البته اکثر متقاضیان خواستار نقشه برداری پلاک به پلاک هستند و لذا باید پس از تعیین حدود اربعه آواربرداری را آغاز کنیم.

حامد دائمی امروز، ۱۴ اردیبهشت ماه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان گیلان که با محوریت حادثه آتش سوزی شهرک امامزاده ابراهیم(ع) شفت برگزار شد، با اشاره به استقرار چهار اکیپ ارزیاب در منطقه از ساعات اولیه این اتفاق، اظهار کرد: واحدهای تخریب شده تک به تک مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه از ۸۵ قطعه بازدید کردیم، افزود: ۹۰ واحد تجاری صد درصد تخریب شد و ۲۹۰ واحد مسکونی احداثی و ۲۸ واحد مسکونی تعمیری و ۶ واحد تجاری تعمیری داریم.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان از انجام کامل ارزیابی خبر داد و تصریح کرد: نتیجه ارزیابی به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اعلام خواهد شد.

دائمی با بیان اینکه نیازمند تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی و کمک بلاعوض ۸۰ میلیون تومانی برای احداث واحدهای مسکونی هستیم، خاطرنشان کرد: برای واحدهای مسکونی تعمیری نیز ۵۰ میلیون تومان تسهیلات و ۳۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پیشنهاد شده است. برای واحدهای تجاری احداثی نیز ۳۵۰ میلیون تومان تسهیلات و ۳۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پیشنهاد می شود.

وی عمده واحدهای خسارت دیده را مسکونی - تجاری دانست و تاکید کرد: برخی از خانوارها اسکان دائم و برخی دیگر اسکان موقت داشتند لذا درخواست کمک بلاعوض ۳۰ میلیون تومانی برای خانوارهای حادثه دیده داریم.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان خواستار تخصیص تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی و کمک بلاعوض ۳۰ میلیون تومانی برای تامین معیشت صاحب خانه ها و مستاجرین شد و اضافه کرد: محدوده شهرک امامزاده ابراهیم ۱۶.۵ هکتار است که از طریق بنیاد مسکن به مردم واگذار شده است؛ در واقع بخش عمده خسارت ها در همین محدوده بوده و برای صدور پروانه مشکلی نداریم.

وی یکی از مشکلات روستا را تصرفات مازاد بر واگذاری دانست و بیان کرد: ماشین آلات بنیاد مسکن در منطقه مستقر بوده و به زودی آواربرداری را آغاز خواهیم کرد؛ البته اکثر متقاضیان خواستار نقشه برداری پلاک به پلاک هستند و لذا باید پس از تعیین حدود اربعه آواربرداری را آغاز کنیم.

دائمی با بیان اینکه آواربرداری پس از ارزیابی و کارشناسی تعیین خسارت بیمه انجام خواهد شد، عنوان کرد: طرح هادی این روستا بافت با ارزش بود که در سال ۹۰ بازنگری شد و آن را تحت عنوان شهرک چوبی و مقصد گردشگری تعریف کردیم و لذا این امکان وجود دارد که سازه ها را بتنی و فلزی بسازیم و در نما از چوب استفاده کنیم.

وی از صدور رایگان پروانه ساخت و ساز خبر داد و خاطرنشان کرد: پس از مراحل تعیین پلاک و نقشه برداری، صدور پروانه انجام می شود؛ البته نیازمند تامین اعتبار جهت نقشه برداری هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع
  • ببینید | قیمت‌های عجیب واحدهای مسکونی در افغانستان
  • برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه/آب منطقه‌ای آذربایجان غربی جوابیه داد
  • خسارت‌دیدگان خواستار نقشه‌برداری پلاک به پلاک هستند/ آواربرداری پس از تعیین حدود اربعه
  • رهاسازی آب از سد علویان به زمین‌های زراعی شهرستان‌های مراغه و بناب
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • واحدهای خودساز و انبوه‌ساز نهضت ملی مسکن در سمنان ۶۵ درصد پیشرفت دارد