Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب جهان ساز رئیس سازمان چای کشور در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت بارش ها در کشور اظهار کرد: بنابر آخرین آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۱۱۹ هزار و ۵۹۶ تن برگ سبز چای با ارزش بالغ بر ۶۸۲ میلیارد تومان از چایکاران خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۳ درصد رشد را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او از پرداخت بیش از ۷۳ درصد مطالبات چایکاران خبر داد و گفت: تاکنون ۴۹۹ میلیارد تومان از مجموع بهای برگ سبز معادل ۷۳.۲ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شده و مابقی به مرور واریز می شود.

جهان ساز ادامه داد: ۵۷.۷۱۵ تن معادل ۴۸.۳ درصد برگ سبز خریداری شده درجه یک و ۶۱.۸۸۱ تن معادل ۵۱.۷ درصد درجه ۲ است.

خرید چین‌ تابستانه تا هفته آینده ادامه دارد

رئیس سازمان چای با اشاره به اینکه خرید چین تابستانه تا آخر هفته آینده ادامه دارد، بیان کرد: از مجموع بهای برگ سبز خریداری شده ۲۷ هزار تن چای خشک استحصال شده است.

به گفته او، برآوردها حاکی از آن است که مجموع تولید برگ سبز چای به ۱۳۵ تا ۱۴۰ هزار تن برسد که از این میزان ۳۲ هزار تن چای خشک استحصال می شود.

جهان ساز رشد تولید برگ سبز چای را ناشی از افزایش اقبال عمومی به چای تولید داخل و افزایش انگیزه چایکاران به تولید اعلام کرد.

رئیس سازمان چای با اشاره به اینکه سالیانه ۱۰۰ هزار تن چای در کشور مورد استفاده قرار می گیرد، بیان کرد: بنابر آمار ۳۰ هزار تن از میزان چای مصرفی، تولید داخل و مابقی از طریق واردات تأمین می‌شود که این موضوع بیانگر پتانسیل مناسب افزایش تولید چای در کشور است.

این مقام مسئول  با اشاره به اینکه خودکفایی چای دست یافتنی است، بیان کرد: با پتانسیل موجود در صورت فعال کردن باغات رها شده و تامین‌ منابع مالی طی برنامه ۵ ساله حداقل ۵۰ هزار تن نیاز چای کشور در داخل تولید خواهد شد.

جهان ساز با بیان اینکه ۶ هزار هکتار باغات چای رها شدند، گفت: بنابر برنامه تدوین شده مبنی بر اصلاح و به زراعی، مکانیزاسیون و توسعه سیستم‌های نوین آبیاری و بازگشت باغات رها شده در بازه زمانی ۵ ساله با تزریق سالیانه حداقل ۷۰ تا ۸۰ میلیارد تومان اعتبار، این امکان وجود دارد که با بازگشت باغات رها شده نیمی از نیاز کشور را در داخل تامین کنیم.

این مقام مسئول در پایان درباره آخرین وضعیت صادرات چای تصریح کرد: بنابر آمار در چهار ماهه امسال ۳ هزار و ۸۰۰ تن چای صادر شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مطالبات چایکاران تولید چای برگ سبز چای برگ سبز چای جهان ساز هزار تن تن چای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۹۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • گلایه‌های بازیکنان از سرپرست جدید باشگاه استقلال
  • هزینه ۳۵ درصد وجوه سیب‌زمینی انبار شده در اردبیل پرداخت شد
  • پرداخت ۳۵ درصد وجوه سیب زمینی خریداری شده از کشاورزان اردبیلی
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • ثبت رکورد تولید و برداشت دانه روغنی کلزا در ایلام
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • تولید کلزا در ایلام رکورد زد
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه